2010. szeptember 4., szombat

suli...

Asszem az utlsó bejegyzésemet még az év níitó előtt írtam, szal most nagy beszámoló. :'3
Az év nyitót túlééltem és nem is volt olyan szönyű, csak az volt a szar hogy kurva hideg volt és hát szoknyába nem volt valami jó.
Másnap suli. Annyira jó volt... Rájöttem, hogy nagyon hiányoztak az emberek és hogy kibaszottul imádom őket.
Mindegyiket. Kaptunk uj padokat amik jol néznek ki de kibaszott kényelmetlenek. Első nap nem nagyon történt semmi. Olyan mint minden év elején. Kaptunk uj osztálytársat Józsi...furcsa gyerek. Idegesítő.XD
CSütörtökön, rögtön nyolc órával kezdtünk.-_- Mindegy kibirtuk. Fogok járni töri szakköre, matek előkészítőre meg magyar előkészítőre. A magyarra majdnem az egész osztály jelentkezett.(Y) Én azthittem, hogy leszünk vagy tízen de furcsamód a fele osztály is jön. Csütörtökön elvoltunk. Pénteken is elvoltunk. Kémián meg magyaron Virággal basztattuk egymást..vagyis inkább ő engem én meg röhögtem rajta, hogy felvan pörögve.
Tegnap hazajöttem negyedkettőkor...dikkmondom anyám itthonvan. Kiderült, hogy hazaengedték mert beteg.
És nagyon ugytűnik, hogy elkaptam tölle, mert reggel arra kelltem fel hogy kibaszottul kapar a torkomés mostis fáj. -__________- MA nemcsináltam semmit. Takarítottunk anyával. Vett ilyen tiszta jó illatú tisztítószert. Málnaszörpi illata van.*_____* Beleakartam inni.x'd
Őőő mivel unatkoztam át alakítottam a blogom...még ígysem tetszik de már leszarom. Nem bírom normálisara megcsinálni. Na de jó ez így. Holnap még hálaistennek itthon leszek, de nemtom mittfogok csinálni. Virág sztem lement petribe vagy valahova mert furcsamód nem ad életjelet magáról. Pedig most lenne kedvem lemenni. Am ezen a héten majd beszartam, mert olyan hideg van mint novemberben. Elég vicces ez a mostani időjárás. Na mindegy. Ezvolt a nagy (amugynemnagy) beszámoló.
PáPáVisz'látásra<3

5 megjegyzés: