2010. augusztus 15., vasárnap

DZSINDZSAAA

ÁÁÁH.
Annyira jó volt a táóón.*___* Amikor Virággal felszálltunk a buszra gondoltunk rá, hogy lehet, hogy heni is azzal a busszal fog menni és azal ment. Ammikor felszállt eggyel azután ahol mi felszálltunk viccesvolt mert nemvett minket észre.xD HÍÍVJUK FEL. Ott ültünk tölle kb. 2 méterre de én felhívtam. xdHÜLYE
A mekibe még volt idő elmenni éééés Virággal vettünk sékt Hencsi meg fagyit. Felültünk a buszra éés góóó tav.*.* Énn hülye azthittem, hogy ez a hülye tó olyan hogy simán mehetek benne tíz métert és még nemsüllyedek el. JaaajHülyevoltam. kb. 2 métert tudtam menni, hogy leérjen a lábam (Y)
Mindegy. Elkezdtünk menni befele, én matraccal, Heni úszógumival Virág meg labdával XD uszkáltunk uszkáltunk utána kijöttünk ettünk, visszamentünk megint lubickoltunk,usztam kicsit egyedül.>< Nagyonhíróvagyok.._. Utána VIZIBICIKLII (HHHH)bementünk a tóközepébe Virág ugrált Heni is egyszer beleugrott de nemtudott visszamászni a vizibiciklire xD.
Ekkormár sajnos sötét fellegek gyültek felettünk >< Visszavittük a biciklit éss visszamentünk vizbe. Énmeg Heni csak a szélén voltunk, Virág meg bement a közepíbe. Akkor már csak páran voltak a vízbe mert ugye jöttek a sötét felhők-___- kijöttünk heni aztmondta, hogy csepereg az eső így elkezdtünk pakolászni, öltözködni megminden.a hatórás busszal jöttünk haza és elfáradtam nagyon.><
nagyjábol ennyi ééés most az rtl-ennézem a harry potter és a titkok kamráját, amitöl kisoviskoromban majd összefostam magam a moziba xD. Najó lehet, hogy jövőhéten vasárnap megint megyünk tóra jó is lenne (LLLLL) *___* Annyira jó volt. Najó mostmár tényleg elégvolt mert álmosvagyok.
puszipááááá

1 megjegyzés: