2010. július 4., vasárnap

ELEGEMVAN

PHOTOGRAPHY-1.jpg Photography. image by BrookeCamble
Már komolyan mondom elegem van a nyári szünetből. Eddig nem mentem sehova, nem csináltam semmi csak  punnyadtam. Ezen a héten kellemesebb volt az idő meleg volt, de nem olyan meleg mint tavaly. Most nézem az időjárás előrejelzéseket, és hát kikészítenek komolyan. Záporok zivatarok max. 24°??

A faszom kivan.
A másik az is idegesít, hogy csak hónap végén tudok menni Bicskére és az nagyon messze van. Az is nagyon jó, hogy szerintem anya nem fog elengedni a tóra Virágékkal. Meg mostanában nem úgy gondolkozok, hogy van még két hónap a szünetből hanem, hogy már csak két hónap van szünetből. Meg olyan érzésem van mintha ez az egész rákosgeci [bocs] szünet két hetes lenne. És mivel nem csinálok semmit nekem van lelkiismeretfurdalásom, hogy elvesztegetem a drága időmet. 
Meg, hogy nem is számítok semmire, hogy legalább anyával elmegyünk valahova mert ő állandóan dolgozik és hogyha itthon is van akkor tiszta fáradt és nem megyünk sehova. Legfeljebb Tapolca vagy Lilafüred de Tapolcán is ő nem szál be a vizibiciklibe, nem bringóhintózik egyedül esetleg van a bob amin megyek egy kört oszt puszipá. 
Strandra, vagy valahova más városba elmenni kirándulni ne is álmoggyak, mert úgy sem megyünk. 
Ezen a nyáron még nem voltam strandon sőt nem is megyek. Egyedül Bicske meg Vidámpark. Bicskén esetleg uszoda  oszt pápuszi.

Na mindegy már nem nyúzom összevissza ezt a blogot, mert nemtudok többet írni, meg ígyis minden marhaságot összehordtam összefüggéstelenül.
Lényeg a lényeg: E Z  A  N Y Á R   E G Y   N A G Y   L Ó S Z A R 

3 megjegyzés:

  1. igazad van. ez úgy szar ahogy van.

    VálaszTörlés
  2. hát elég fos...főleg ez a buzi időjárás : \
    egyszer sütanap utána meg szakad az eső

    VálaszTörlés
  3. köszönöm eggyetértéseteket xd

    VálaszTörlés